torsdag den 23. juli 2015

Hjemturen fra Balaton til DK

Vi kom op i god tid, fik pakket sammen og forlod campingpladsen kl 8.45. Alt kunne være der og kun en enkelt stol måtte lade livet - og kun fordi den var gået i stykker - så thumbs up til udstyret! 

Vi startede med at køre til et stort supermarked, hvor vi købte lidt brød, så vi kunne få lidt morgenmad. 
 
Turen ud af Ungarn gik smertefrit, men da vi nåede Slovakiet var ungerne ved at være sultne, så vi var på udkig efter en MC D, men de er ikke sådan at opdrive, så vi fandt først en ved Brno i Tjekkiet. Her blev der spist og drukket og ungerne fik brændt lidt energi af på legepladsen. 

Lige uden for Brno ramte vi ind i kø. Lang kø. Meget varm kø. Termometeret i bilen stod på 42 grader. Pyha! 


Heldigvis kom vi forholdsvist hurtigt videre og fik overstået den dumme motorvej mellem Brno og Prag. 
Ved Prag var vi inde og spise en is og mellem Prag og grænsen gik ungerne ud som et lys. Mellem Leipzig og Hannover var vi et smut inde og få aftensmad - kl 21.00. Her skal jeg da så lige love for at ungerne vågnede op til dåd. Da vi kom tilbage i bilen underholdt de i 3 stive timer med fortællinger om, hvad der skete i filmen på iPad'en, sang med på "Man kan ikke stole på en pige med en lille røv" og var bare meget overstadige. 

Lars har i øvrigt kørt hele vejen. Han er fandme sej! Men kl. 00.30 måtte han overgive sig ved Hamborg og så kørte jeg det lille stykke hjem. 

3.45 ramte vi Møllegyden 22, hvor vi kom hjem til en dejlig overraskelse. Græsplænen er slået (det ved vi er morfar - tusind tak), hækken er klippet (det er stadig et mysterie (er det naboen?) og så er skraldespanden tømt (er det skraldemanden, det har ordnet det selvom den ikke stod ude?)

Men når alt blir ordnet her hjemme, så er spørgsmålet om vi ikke bare skal tage afsted igen? For her er sgu lidt koldt!!! Ingen kommentarer:

Send en kommentar